10.11.2011

11/11/11

Erittäin laadukasta. Tarkotus oli esitellä uus neulehupparijuttu(Lissabonista) missä on hupun sisällä ihana karva. Huomatkaa mun sotkunen huone, josta tulossa esittelyä huomenna, kun ois tarkotus siivota!
Vou, mikä super panostus noihin kuviin. Nappasin eilen kameran  mukaan, kun lähin käymään kirjastossa. Ärsyttää niin tosi paljon, ku aina koulun jälkeen on jo pimeetä ja ei noista kuvista tuu yhtää mitää. Huomenna lauantai ja ehin kerranki ottaa kuvii valosalla. Mä yritän saada Emmii ja Essiiki ryhdistäytymää blogin suhteen, mut on niin kylmää ja synkkää ja koeviikko lähestyy uhkaavasti, eikä koulun jälkee yleensä jaksa tehä mitää muuta ku löllöillä. 
Tällä viikolla ei muistaakseni oo tapahtunu ihmeellisii. Ainiin, katottiin koulussa sellanen elokuva ku Gilpert Grape ja voi, että ku oli ihana. En yleensä tykkää vanhanaikasista elokuvista, mutta toi elokuva oli kyllä tosi hyvä, suosittelen! Varattiin myös tytsyjen kanssa liput Twilightin ensi-iltaan, joka on ens viikon to-pe välisenä yönä kello 00.04! Nyt viikonlopusta ei oo todellakaan tulossa, mikään ihmeellinen. Varmaanki löllöilen himassa(ylläri) ja en oo varma oliko tarkotus hengailla huomenna Emmin ja Essin kanssa. Pitäkää kiva ilta ja mä jatkan O.C:n parissa, haudi!
Ps: Miks tää näyttää, että ois kymmenes päivä?

2 kommenttia:

  1. hei aloin sun lukijaks ja ihanan kaunis oot ! (; http://anniyazilivingdream.blogspot.com/

    VastaaPoista