1.11.2011

Sitting in a sandpit life is a short trip

Hups mihin ne Amsterdam kuvat jäi? Hehe, niis oli vaa kolme hyvää kuvaa nii en halunnu niitä laittaa. Ehkä laitan joskus toisten. Mut halusin kuitenkin tulla kirjottamaan pikkasen. Päivän aikana tulee mieleen paljon juttuja mitä vois blogiin kirjottaa, mut sit ku istuu oikeesti koneen äärellä ja pitäs jotai tänne laittaa, nii ei tuu mitää mielee!
Ollaan puhuttu paljon Emmin kans kuinka lähetää opiskelee ulkomaille ja kaikesta matkustelust ens kesänä. Ois niin paljon suunnitelmii ja toivon et ne toteutuu! Joka päivä jutellaa koulus ja facebookis kaikist uusist ideoista.Tää Suomen pimee ja kylmä syksy masentaa niin paljon ja haluttais tosi paljon pois täältä nyt heti kiitos. 
En jaksa oottaa et alle vuoden pääst lähen Ranskaan. Pääsen vuodeks(10-11kuukaudeks) pois täältä. I'm so happy! Kuitenki vähän pelottaa, etten nää mun maailman ihanimpii ja hulluimpii ja hölmöimpii ystävii pitkään aikaan. Loppujen lopuks toi on lyhyt aika ja sit ku tuun takas nii on koko loppu elämä aikaa hengailla niitten kanssa! Ja tottakai olette ystävät kalliit tervetulleita moikkaamaan mua;) ( paitsi ellabella on Swedenissä eikä voi tulla:( ) 
Mut jos ens kesän sunnitelmat toteutus, nii tulis kyl paras kesä ikinä! Mut vielä ehitään keksii kaikkee kivaa. 
Nyt pää lyö taas tyhjää enkä muista mitä mun piti viel kertoo, joten lähen nukkumaan(no en nyt ihan vielä) ja tuun vaikka huomenna kertomaan ja voisin samalla esitellä mun pienet Lissabonin ostokset! :)

JA AINIIN !! NYT HUOM HUOM KAIKKI!! HALUTTAIS POSTAUSEHDOTUSKSIA, JOTEN NYT KAIKKI LAITTAA EHDOTUKSIA TÄHÄN, KIITOS! :)

3 kommenttia:

  1. mulla riittäis pyyntöjä ihan kauheesti :DD
    no jos alotetaa sillä et kaikki tekis sellasen perusmeikki + näin laitan hiukseni postauksen, kun ootte aina niin kauniita :)
    sitten huonepostaukset ois kans tosi kivoja!
    ja sellanen missä kerrotte oman kotikaupungkinne lempipaikoista kuvin ja sanoin, jotka ovat jollain lailla teille tärkeitä tai mukavia paikkoja hengata :)
    koulustakin ois kiva saada kuvia näin ulkopaikkakuntalaisena lukijana että millanen meno lahden kouluis on ;D

    luen aina teiän blogin ekana koska tääon ihan paras! <3 :) jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  2. Ano: kiitos paljon kommentista ja postausehdotuksista. Yritetään toteutta noi kaikki :) ja tosi kiva kuulla et tykkäät meijän blogista!:)
    Roosa: <3

    VastaaPoista